Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος
 
 
 
 

 

 
 
 
Πρότυπο οφθαλμολογικό ιατρείο ενηλίκων - παίδων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οφθαλμολογικά θέματα

 
Διώξτε τους φόβους σας για τη διόρθωση της μυωπίας σας με την καινούρια τεχνολογία του Femto Lasik!
 
 
bladeless ή Femto Lasik
 
 
 
Η επαναστατική μέθοδος του bladeless ή Femto Lasik, σας εξασφαλίζει την "άνευ λεπίδας" διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού ή της υπερμετρωπίας σας. Η επέμβαση ουσιαστικά ολοκληρώνεται αποκλειστικά με την χρήση δύο ειδών laser:
 
 
 
 
α) Πρώτα εφαρμόζεται το εξαιρετικά γρήγορο femtosecond laser, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας λεπτός, ομαλός και πλήρως ελεγχόμενος κρημνός (flap) στον κερατοειδή, δηλαδή στην πρόσθια, διάφανη επιφάνεια του ματιού.

β) Στην συνέχεια, αφού ο χειρουργός οφθαλμίατρος ανασηκώσει αυτόν τον κρημνό, εφαρμόζεται το excimer laser που σμιλεύει και ανασχηματίζει τον υποκείμενο κερατοειδή, διορθώνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαθλαστική ανωμαλία.

Ο κρημνός επανατοποθετείται στην αρχική του θέση και ο ασθενής είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του, ακολουθώντας τις θεραπευτικές οδηγίες του οφθαλμιάτρου του.

"Η επέμβαση διαρκεί λίγα λεπτά και γίνεται μόνο με την ενστάλαξη αναισθητικών σταγόνων στον οφθαλμό."


Το femtosecond laser καταργεί την ανάγκη δημιουργίας του κρημνού μέσω της χειρουργικής λεπίδας (που ονομάζεται μηχανικός μικροκερατόμος), κάνοντας την επέμβαση εξαιρετικά προβλέψιμη, αναστρέψιμη και ασφαλής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο οφθαλμίατρος έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν λεπτότερο κρημνό, ώστε να μπορέσει να διορθώσει υψηλότερες μυωπίες ή να μεταβάλει το πάχος, την θέση και την κατεύθυνσή του, προσφέροντας στον ασθενή μια απολύτως εξατομικευμένη διαθλαστική διόρθωση.

* Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Δρ. Γεώργιος Λασπιάς, διαθέτοντας την ανάλογη εξειδίκευση και χειρουργική εμπειρία, θα χαρεί να σας εξηγήσει αναλυτικά τη διαδικασία και το κόστος της παραπάνω επέμβασης.
 
 
 
Πώς μπορώ να διορθώσω ταυτόχρονα τον καταρράκτη και την πρεσβυωπία μου;
 
Γλαύκωμα: Μια ύπουλη ασθένεια των ματιών μας!
 
Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με την ηλικιακή εκφύλιση της ώχρας κηλίδας
 
 
 
 

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος

 
Αβέρωφ 41
172 35 Δάφνη
(πλησίον μετρό Δάφνης)
 
Τηλέφωνο: +302109750080
 
Κινητό τηλέφωνο: +306932735580
 
Ωράριο λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
vriskodoctor
 
doctor anytime