Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος
 
 
 
 

 

 
 
 
Πρότυπο οφθαλμολογικό ιατρείο ενηλίκων - παίδων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες - Επεμβάσεις

 
 
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος
 
 
 
Το πρότυπο οφθαλμιατρείο του χειρουργού οφθαλμιάτρου - παιδοοφθαλμιάτρου Δρ. Γεωργίου Λασπιά, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ανάμεσα στις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται είναι και οι ακόλουθες:

• Ξεχωριστό και άρτια εξοπλισμένο παιδοοφθαλμολογικό εξεταστήριο για τον καλύτερο και πιο άνετο έλεγχο των βρεφών και των μικρών παιδιών.
 
 
 
 
• Μελέτη στραβισμού σε παιδιά και ενήλικες.
• Νευροοφθαλμολογική εξέταση και μελέτη διπλωπίας.
• Πλήρης εξέταση καταρράκτη.
• Πλήρης εξέταση γλαυκώματος.
• Πλήρης έλεγχος διαβητικού οφθαλμού.
• Βυθοσκόπηση για την διάγνωση παθήσεων του οπίσθιου τμήματος του οφθαλμού και τον αποκλεισμό ύπαρξης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς.
• Πλήρης εξέταση ηλικιακής εκφύλισης της ώχρας κηλίδας.
Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT), για την καλύτερη τεκμηρίωση της ηλικιακής εκφύλισης της ώχρας κηλίδας, της υγείας του οπτικού νεύρου στο γλαύκωμα και την διάγνωση άλλων παθήσεων του οπίσθιου τμήματος του ματιού.
Οπτικά πεδία που είναι απαραίτητα για την σωστή παρακολούθηση της πορείας των γλαυκωματικών ασθενών.
Παχυμετρία κερατοειδούς που συμβάλλει στην ακριβή μέτρηση της πίεσης του ματιού και στον έλεγχο των ασθενών που θα υποβληθούν σε Laser μυωπίας.
Τοπογραφία κερατοειδούς που βοηθάει στην διάγνωση του κερατόκωνου, στην καλύτερη εφαρμογή των φακών επαφής και στην σωστή επιλογή των ασθενών που είναι κατάλληλοι να υποβληθούν σε Laser για την διόρθωση της διαθλαστικής τους ανωμαλίας (μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας).
Α και Β οφθαλμική υπερηχογραφία που επιτρέπει την εξέταση του βυθού του ματιού, κυρίως όταν υπάρχει προχωρημένος καταρράκτης ή πυκνή αιμορραγία μέσα στον οφθαλμό.
Βιομετρία για την επιλογή του κατάλληλου ενδοφακού και τον σωστό προεγχειρητικό έλεγχο των ασθενών που θα υποβληθούν σε επέμβαση καταρράκτη.
• Ειδικός φορητός εξοπλισμός για πλήρη κατ’ οίκον εξέταση των ασθενών που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Ο ιατρός δέχεται με ιδιωτική επίσκεψη, κατόπιν συνεννοήσεως. Είναι θεράπων οφθαλμίατρος στο ιατρικό δίκτυο του Medisystem και συμβεβλημένος με τα ασφαλιστικά ταμεία της ΕΥΔΑΠ και του ΤΑΠΕΠΑ, καθώς και με το Υπουργείο Συγκοινωνιών. Τέλος, είναι πιστοποιημένος για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και διορθωτικών γυαλιών, μέσα στα πλαίσια της ιδιωτικής επίσκεψης.


 
 
Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος
 
 
 
Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος συνδέεται ως επιστημονικός συνεργάτης με καταξιωμένα οφθαλμολογικά και παιδιατρικά θεραπευτήρια, όπου και πραγματοποιεί τις επεμβάσεις του. Διαθέτει εξειδίκευση και 15ετής χειρουργική εμπειρία στους παρακάτω τομείς:

Μικροχειρουργική του καταρράκτη, με ένθεση premium ενδοφακών τελευταίας τεχνολογίας, για την ταυτόχρονη διόρθωση του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας.

 
 
 
 
• Εξελιγμένη Laser διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού) με τις τεχνικές trans-PRK ή με το νέας γενιάς Femtolaser Technology σύστημα, που ολοκληρώνει την επέμβαση χωρίς την ανάγκη εφαρμογής "νυστεριού" σε κανένα από τα στάδια της.
• Crosslinking επέμβαση κερατοειδούς (CXL) για την θεραπεία και σταθεροποίηση του κερατόκωνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με εξατομικευμένη φωτοδιαθλαστική κερατεκτομή (custom PRK) για καλύτερα αποτελέσματα.
• Επεμβάσεις στραβισμού σε παιδιά και ενήλικες που είτε χρήζουν της κλασικής χειρουργικής αντιμετώπισης είτε απαιτούν την χρήση ρυθμιζόμενων χειρουργικών ραμμάτων ή ενδομυϊκής έγχυσης βοτουλινικής τοξίνης (Botox), για βέλτιστα μετεγχειρητικά αποτελέσματα.
• Διάνοιξη ρινοδακρυϊκών πόρων σε παιδιά που παρουσιάζουν συγγενής απόφραξη αυτών.
• Διηθητικές επεμβάσεις γλαυκώματος, μεμονωμένες (trabeculectomy) ή σε συνδυασμό με καταρράκτη (phaco-trab).
• Χειρουργική αντιμετώπιση πτερυγίου με χρήση αυτομοσχεύματος, για καλύτερα αισθητικά και πιο σταθερά αποτελέσματα.
• Μικροχειρουργικές επεμβάσεις βλεφάρων (χαλάζιο, ξανθελάσματα, εκτρόπιο και εντρόπιο).
• Ενδοβολβικές εγχύσεις αντιαγγειογενετικών φαρμάκων για την αντιμετώπιση παθήσεων της ωχράς κηλίδας, όπως στην εξιδρωματική ηλικιακή εκφύλιση και στο διαβητικό οιδήμα αυτής.
• Θεραπεία "ψυχρού" laser (SLT-Selective Laser Trabeculoplasty) για την καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση ορισμένων περιπτώσεων γλαυκώματος.
• Argon Laser φωτοπηξία για την θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (διαβητικός οφθαλμός, ρωγμές, αγγειακές παθήσεις).
• Yag Laser καψουλοτομή μετά από επέμβαση καταρράκτη, για καθαρισμό του οπίσθιου περιφακίου, δηλαδή της θολωμένης μεμβράνης που βρίσκεται όπισθεν του ενδοφακού.
 

Φωτογραφίες οφθαλμολογικού ιατρείου

 
 
 
 
 

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος Λασπιάς Γεώργιος

 
Αβέρωφ 41
172 35 Δάφνη
(πλησίον μετρό Δάφνης)
 
Τηλέφωνο: +302109750080
 
Κινητό τηλέφωνο: +306932735580
 
Ωράριο λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
vriskodoctor
 
doctor anytime